Bar Bulot by Hertog Jan*** is de gloednieuwe à la carte brasserie van Gert De Mangeleer en Joachim Boudens. Oorspronkelijk ontstaan als tijdelijk seafoodrestaurant in de zomer van 2019, maar vandaag is Bar Bulot een volwaardig restaurant dat zowel vis- als vleesliefhebbers verleidt. Door hun passie, kennis en ervaring slagen Gert en Joachim erin om de allerbeste producten te combineren met een ongedwongen gastvrijheid. In hun zoektocht naar éénvoud streven ze, samen met hun team, resoluut naar perfectie.

Om hun brasserieplannen vorm te geven kozen ze de plek uit waar het voor hen allemaal begon: de eerste locatie van Hertog Jan. Dankzij de stijlvolle aankleding en warme sfeer waan jij je hier in een grootstedelijke klassebrasserie. Dankzij de nostalgische brasseriesfeer wordt Bar Bulot de uitgelezen plek waar alles mogelijk is: een zakelijke bespreking, een weerzien met vrienden, een romantische tête-à-tête of zelfs genieten in familieverband.

Aan het roer van Bar Bulot by Hertog Jan*** staan Maxime Depreitere en Pieter Lefevere die aan Frans-Belgische signatuurgerechten als tomaat garnaal en tournedos au poivre een hedendaagse uitvoering geven. Daarbij schenken ze vooral Franse en Europese wijnen en voor wie het wat meer mag zijn is er de exclusieve selectie “trésors de la cave” van Hertog Jan***. Of je nu reserveert voor een ingedekte tafel bij kaarslicht of een zitje op het terras – dat vanaf de lente toegankelijk is – in Bar Bulot geniet je steevast van onvervalste brasserieklassiekers.

BAR BULOT BY HERTOG JAN*** IS VLOT BEREIKBAAR, MET EEN EIGEN PARKING EN EEN CENTRALE LIGGING AAN DE GROENE RAND VAN BRUGGE. KORTOM, DE IDEALE PLEK OM EVEN AAN DE STADSDRUKTE TE ONTSNAPPEN.

Bar Bulot

Speciaal Champions League menu

Naar aanleiding van de volgende Champions League match serveert Bar Bulot een heerlijk menu voor onze voetballiefhebbers.
U kunt voor de match in alle rust genieten en dineren op slechts enkele minuten stappen van het stadion. Wij openen om 18u en zorgen voor een vlotte bediening zodat u ten laatste om 20.30u bij ons kunt vertrekken.

Dit uitgebreide menu kost €65 pp. (exc. dranken)
Dinsdag 22 oktober - 18u

Reserveer uw voetbalavond
visual-square.jpg

Bisous pour nos partnenaires

partner3-1.png
partner4-1.png
partner5-1.png
partner6-2.png
partner7-1.png
partner2-1.png
partner1-1.png
partner8-1.png
pellegrino.png
illy-1.jpg

Galerij

Coucou! Wil je op de hoogte gehouden worden van onze plannen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van onze events, aankondigingen en andere nieuwtjes.
Oui, bien sur!

Torhoutsesteenweg 479

8200 Sint-Michiels (BE)

+32 494 86 84 84
bonjour@barbulot.be
Routebeschrijving

Ligging

Bar Bulot by Hertog Jan ligt op enkele minuten rijden van de afrit Brugge op de E-40. Dankzij onze vlotte bereikbaarheid slaag je erin om de stadsdrukte te vermijden.

Parking

Parkeerstress staat gelukkig niet op het menu. Bar Bulot is uitgerust met een eigen parking en voldoende capaciteit.

Openbaar vervoer

Bij het verlaten van het centraal station in Brugge wachten de bussen aan de linkerkant. Elke twintig minuten pendelt bus 25 (richting Sint-Michiels) tussen het station en de Torhoutsesteenweg. Stap af bij de halte Vogelzang en wandel 400 meter tot Bar Bulot. Wie liever een avondwandeling maakt vanaf het station, rekent hiervoor op zo’n 30 minuten.

Praktisch

Taxi Snel: www.taxisnel.be of 050 36 36 49

Openingsuren

Om zoveel mogelijk zonnestralen mee te pikken, ben je al welkom in Bar Bulot by Hertog Jan vanaf 17u. Vroege genieters kunnen na hun zomeraperitief al een hapje eten maar wie liever wat later reserveert, is ook welkom na 20u30.