Foodbox

Bar Bulot by Hertog Jan*** is de gloednieuwe à la carte brasserie van Gert De Mangeleer en Joachim Boudens. Oorspronkelijk ontstaan als tijdelijk seafoodrestaurant in de zomer van 2019, maar vandaag is Bar Bulot een volwaardig restaurant dat zowel vis- als vleesliefhebbers verleidt. Door hun passie, kennis en ervaring slagen Gert en Joachim erin om de allerbeste producten te combineren met een ongedwongen gastvrijheid. In hun zoektocht naar éénvoud streven ze, samen met hun team, resoluut naar perfectie.

Om hun brasserieplannen vorm te geven kozen ze de plek uit waar het voor hen allemaal begon: de eerste locatie van Hertog Jan. Dankzij de stijlvolle aankleding en warme sfeer waan jij je hier in een grootstedelijke klassebrasserie. Dankzij de nostalgische brasseriesfeer wordt Bar Bulot de uitgelezen plek waar alles mogelijk is: een zakelijke bespreking, een weerzien met vrienden, een romantische tête-à-tête of zelfs genieten in familieverband.

Aan het roer van Bar Bulot by Hertog Jan*** staan Maxime Depreitere en Pieter Lefevere die aan Frans-Belgische signatuurgerechten als tomaat garnaal en onglet à l'échalote een hedendaagse uitvoering geven. Daarbij schenken ze vooral Franse en Europese wijnen en voor wie het wat meer mag zijn is er de exclusieve selectie “trésors de la cave” van Hertog Jan***. Of je nu reserveert voor een ingedekte tafel bij kaarslicht of een zitje op het terras – dat vanaf de lente toegankelijk is – in Bar Bulot geniet je steevast van onvervalste brasserieklassiekers.

BAR BULOT BY HERTOG JAN*** IS VLOT BEREIKBAAR, MET EEN EIGEN PARKING EN EEN CENTRALE LIGGING AAN DE GROENE RAND VAN BRUGGE. KORTOM, DE IDEALE PLEK OM EVEN AAN DE STADSDRUKTE TE ONTSNAPPEN.

Bar Bulot

TAKE AWAY

BAR BULOT bij u thuis met heerlijke take-away gerechten.

Kent u het gevoel: een drukke dag gehad, geen zin om te koken maar ook niet in the mood om op restaurant te gaan. Of misschien bent u wel wat bezorgd en geniet u liever veilig met uw bubbel bij u thuis. Wel dan zijn onze take-away gerechten zeker iets voor u. Vanaf nu kunt u een ruime selectie Bar Bulot gerechten bij ons bestellen om thuis klaar te maken. 


 HOE: 

  • Bestel via onderstaande link de gerechten die u wilt en duid de dag waarop je wil komen afhalen aan.
  • Bestel je gerechten voor de dag zelf dan vragen wij vriendelijk dit te doen voor 11u en 17u.

 

 WANNEER: 

  • Bestellen kan elke dag behalve op zondag, maandag en tijdens onze verlofperiodes
  • Afhalen kan 's middags tussen 11.30u & 15u en 's avonds tussen 17.30u & 21u


 WAAR: 

  • Bar Bulot - Torhoutsesteenweg 479 - 8200 Brugge
     

 PRAKTISCH: 

  • Betalen gebeurt bij afhaling
  • Een ruime parking bevindt zich voor het restaurant
  • Bij elke gerecht komt een handige intructiefiche

 

Bisous,
Les Bulots

xxx

Galerij

Bisous pour nos partenaires

partner1-1.png
partner-noterman.jpg

Torhoutsesteenweg 479

8200 Sint-Michiels (BE)

050 70 27 62
bonjour@barbulot.be
Routebeschrijving

Ligging

Bar Bulot by Hertog Jan ligt op enkele minuten rijden van de afrit Brugge op de E-40. Dankzij onze vlotte bereikbaarheid slaag je erin om de stadsdrukte te vermijden.

Parking

Parkeerstress staat gelukkig niet op het menu. Bar Bulot is uitgerust met een eigen parking en voldoende capaciteit.

Openbaar vervoer

Bij het verlaten van het centraal station in Brugge wachten de bussen aan de linkerkant. Elke twintig minuten pendelt bus 25 (richting Sint-Michiels) tussen het station en de Torhoutsesteenweg. Stap af bij de halte Vogelzang en wandel 400 meter tot Bar Bulot. Wie liever een avondwandeling maakt vanaf het station, rekent hiervoor op zo’n 30 minuten.

Praktisch

Taxi Snel: www.taxisnel.be of 050 36 36 49

Bar Bulot Michelin

Bar Bulot opende in 2019 als zomerse pop-up en groeide al snel uit
tot een volwaardige luxebrasserie met klassiekers uit onze rijke Belgische keuken. 
We zijn dolblij met de Michelinster die nu achter onze naam fonkelt
maar bovenal zijn we erg trots op Pieter, Maxime en het ganse Bar Bulot-team!

Jammer genoeg zal het nog even duren alvorens wij u opnieuw live mogen verwelkomen.
Daarom hebben wij op zaterdag 30 januari een speciale Bar Bulot Michelin Box samengesteld.
Om dit bijzondere moment samen te vieren, trakteren wij alvast
met een verfrissende Tanqueray Gin & tonic in elke box!

Gerts wekelijkse foodbox

Elke week stelt Gert met zijn chefs een nieuwe foodbox samen. De ene week proeft u de klassiekers van Bar Bulot terwijl u zich de andere week op reis waant met de wereldse smaken van L.E.S.S. Eatery.

Klik hieronder en ontdek het menu voor deze week.