Reserveer in Antwerpen

Bar Bulot by Hertog Jan*** is de à la carte brasserie van Gert De Mangeleer en Joachim Boudens. Oorspronkelijk ontstaan als tijdelijk seafoodrestaurant in de zomer van 2019, maar vandaag is Bar Bulot een volwaardig restaurant dat zowel vis- als vleesliefhebbers verleidt. Door hun passie, kennis en ervaring slagen Gert en Joachim erin om de allerbeste producten te combineren met een ongedwongen gastvrijheid. In hun zoektocht naar éénvoud streven ze, samen met hun team, resoluut naar perfectie.

Om hun brasserieplannen vorm te geven kozen ze de plek uit waar het voor hen allemaal begon: de eerste locatie van Hertog Jan. Dankzij de stijlvolle aankleding en warme sfeer waan jij je hier in een grootstedelijke klassebrasserie. Dankzij de nostalgische brasseriesfeer wordt Bar Bulot de uitgelezen plek waar alles mogelijk is: een zakelijke bespreking, een weerzien met vrienden, een romantische tête-à-tête of zelfs genieten in familieverband.

Aan het roer van Bar Bulot by Hertog Jan*** staan Maxime Depreitere en Pieter Lefevere die aan Frans-Belgische signatuurgerechten als tomaat garnaal en onglet à l'échalote een hedendaagse uitvoering geven. Daarbij schenken ze vooral Franse en Europese wijnen en voor wie het wat meer mag zijn is er de exclusieve selectie “trésors de la cave” van Hertog Jan***. Of je nu reserveert voor een ingedekte tafel bij kaarslicht of een zitje op het terras – dat vanaf de lente toegankelijk is – in Bar Bulot geniet je steevast van onvervalste brasserieklassiekers.

In 2021 werd Bar Bulot door Gault Millau verkozen tot 'Brasserie van het jaar' en bekroond met 1* in de Michelingids!

BAR BULOT BY HERTOG JAN*** IS VLOT BEREIKBAAR, MET EEN EIGEN PARKING EN EEN CENTRALE LIGGING AAN DE GROENE RAND VAN BRUGGE. KORTOM, DE IDEALE PLEK OM EVEN AAN DE STADSDRUKTE TE ONTSNAPPEN.

Bar Bulot

Galerij

Bisous pour nos partenaires

partner1-1.png
partner-noterman.jpg

Sous Chef voor Bar Bulot at Botanic Hotel in Antwerpen

Dit is een voltijds contract - 5 dagen per week

Solliciteer     Detail van deze vacature

Chef de Partie voor Bar Bulot at Botanic Hotel in Antwerpen

Dit is een voltijds contract - 5 dagen per week

Solliciteer     Detail van deze vacature

Chef de Rang voor Bar Bulot at Botanic Hotel in Antwerpen

Dit is een voltijds contract - 5 dagen per week

Solliciteer     Detail van deze vacature

Torhoutsesteenweg 479

8200 Sint-Michiels (BE)

050 70 27 62
Brugge@barbulot.be
Routebeschrijving

Ligging

Bar Bulot by Hertog Jan ligt op enkele minuten rijden van de afrit Brugge op de E-40. Dankzij onze vlotte bereikbaarheid slaag je erin om de stadsdrukte te vermijden.

Parking

Parkeerstress staat gelukkig niet op het menu. Bar Bulot is uitgerust met een eigen parking en voldoende capaciteit.

Openbaar vervoer

Bij het verlaten van het centraal station in Brugge wachten de bussen aan de linkerkant. Elke twintig minuten pendelt bus 25 (richting Sint-Michiels) tussen het station en de Torhoutsesteenweg. Stap af bij de halte Vogelzang en wandel 400 meter tot Bar Bulot. Wie liever een avondwandeling maakt vanaf het station, rekent hiervoor op zo’n 30 minuten.

Praktisch

Taxi Snel: www.taxisnel.be of 050 36 36 49