Bar Bulot by Hertog Jan*** is de gloednieuwe à la carte brasserie van Gert De Mangeleer en Joachim Boudens. Oorspronkelijk ontstaan als tijdelijk seafoodrestaurant in de zomer van 2019, maar vandaag is Bar Bulot een volwaardig restaurant dat zowel vis- als vleesliefhebbers verleidt. Door hun passie, kennis en ervaring slagen Gert en Joachim erin om de allerbeste producten te combineren met een ongedwongen gastvrijheid. In hun zoektocht naar éénvoud streven ze, samen met hun team, resoluut naar perfectie.

Om hun brasserieplannen vorm te geven kozen ze de plek uit waar het voor hen allemaal begon: de eerste locatie van Hertog Jan. Dankzij de stijlvolle aankleding en warme sfeer waan jij je hier in een grootstedelijke klassebrasserie. Dankzij de nostalgische brasseriesfeer wordt Bar Bulot de uitgelezen plek waar alles mogelijk is: een zakelijke bespreking, een weerzien met vrienden, een romantische tête-à-tête of zelfs genieten in familieverband.

Aan het roer van Bar Bulot by Hertog Jan*** staan Maxime Depreitere en Pieter Lefevere die aan Frans-Belgische signatuurgerechten als tomaat garnaal en tournedos au poivre een hedendaagse uitvoering geven. Daarbij schenken ze vooral Franse en Europese wijnen en voor wie het wat meer mag zijn is er de exclusieve selectie “trésors de la cave” van Hertog Jan***. Of je nu reserveert voor een ingedekte tafel bij kaarslicht of een zitje op het terras – dat vanaf de lente toegankelijk is – in Bar Bulot geniet je steevast van onvervalste brasserieklassiekers.

BAR BULOT BY HERTOG JAN*** IS VLOT BEREIKBAAR, MET EEN EIGEN PARKING EN EEN CENTRALE LIGGING AAN DE GROENE RAND VAN BRUGGE. KORTOM, DE IDEALE PLEK OM EVEN AAN DE STADSDRUKTE TE ONTSNAPPEN.

Bar Bulot

Bisous pour nos partenaires

partner1-1.png
partner-noterman.jpg

Galerij

Bar Bulot bij jou thuis

BAR BULOT bij jou thuis met een heerlijke foodbox.

 

We missen u enorm en kijken ernaar uit u opnieuw live te mogen verwelkomen bij ons in Bar Bulot. In afwachting tot onze heropening bieden wij elke week een heerlijke foodbox aan.  In deze box vindt u hapjes, voor- hoofd- en nagerecht. Bij elk gerecht hoort een stap-voor-stap instructiefiche zodat u alles in een handomdraai op tafel tovert. 

 

Deze week kunt u opnieuw genieten van onze Bar Bulot klassiekers. Hieronder vindt u alle praktische info. Wilt u de inhoud van de boxen ontdekken, klik dan verder op de locatie waar u de box wilt ophalen.

PRIJS:

 • 59 euro per persoon ( 1 box = 1 persoon)

HOE:

 • Bestellen kan tot donderdag 28 mei om 12u (’s middags) via onze website.
 • Betaling gebeurt elektronisch bij afhaling.
 • Kies jouw plaats van afhaling en datum.

 

WAAR & WANNEER:

 • Brugge
  • In Bar Bulot I Torhoutsesteenweg 479 I 8200 Brugge
  • Op vrijdag tussen 17u en 19u
  • Op zaterdag tussen 16u en 18u

 

 • Gent (Sint-Martens-Latem)
  • Rouseu Wijnen I Kortrijksesteenweg 147 I 9830 Sint-Martens-Latem
  • Enkel op zaterdag tussen 16u en 18u

 

 • Antwerpen (Edegem)
  • Bourgogne Wijnen I Drie Eikenstraat 236 I 2650 Edegem
  • Enkel op zaterdag tussen 16u en 18u

 

PARKEREN:

 • Parkeren kan voor het restaurant.

Door de grote vraag zijn wijzigingen aan het menu niet mogelijk.

Tot binnenkort!

 

Bisous,

 

Les Bulots

xxx

Torhoutsesteenweg 479

8200 Sint-Michiels (BE)

+32 494 86 84 84
bonjour@barbulot.be
Routebeschrijving

Ligging

Bar Bulot by Hertog Jan ligt op enkele minuten rijden van de afrit Brugge op de E-40. Dankzij onze vlotte bereikbaarheid slaag je erin om de stadsdrukte te vermijden.

Parking

Parkeerstress staat gelukkig niet op het menu. Bar Bulot is uitgerust met een eigen parking en voldoende capaciteit.

Openbaar vervoer

Bij het verlaten van het centraal station in Brugge wachten de bussen aan de linkerkant. Elke twintig minuten pendelt bus 25 (richting Sint-Michiels) tussen het station en de Torhoutsesteenweg. Stap af bij de halte Vogelzang en wandel 400 meter tot Bar Bulot. Wie liever een avondwandeling maakt vanaf het station, rekent hiervoor op zo’n 30 minuten.

Praktisch

Taxi Snel: www.taxisnel.be of 050 36 36 49

Bar Bulot foodbox

Ook dit weekend bieden wij opnieuw een heerlijke foodbox aan. In deze box vind je hapjes, voor-, hoofd- en nagerecht. Bij elk gerecht hoort een stap-voor-stap instructiefiche zodat jij alles in een handomdraai op tafel tovert. Voor meer info klik hieronder.